Leie av utstyr er en rimelig og enkel måte å skaffe seg det utstyret du trenger når du trenger det. Vi har et stort utvalg av høykvalitets utstyr på vårt lager og dyktige teknikere og designere som vet hvordan man får maksimalt ut av produktene.

Vi er en totalleverandør slik at du kun behøver å forholde deg til oss. Vi sørger for leveransen av all teknikk du trenger enten det er lyd, lys scene eller audiovisuelt utstyr. Vi strekker oss langt for å hjelpe!

Vår utstyrspark tilfredsstiller de mest krevende profesjonelle spesifikasjoner, men vi påtar oss alle typer arrangementer – store som små. Vi leverer totale løsninger eller del-løsninger, og disponerer du en gymsal eller et lagerlokale har vi alt som trenges for å gjøre det om til en teater- eller konsertsal.

lydLyd

Vi og våre samarbeidspartnere har løsninger for alle oppgaver innen miksing og distribusjon av lyd. Moderne lydsystemer som tilfredsstiller alle krav, enten det gjelder små taleanlegg, eller komplekse opplegg for arenakonserter og festivaler. Vi har levert både teknikk og mannskap til alle slags arrangementer!

 

 

lysLys

Vi har lysutstyr og og lager lysdesign til alle eventer. Hos oss kan du få belysning av «alt fra gutterommet til hele Spektrum». Har du spesielle ønsker, eller trenger en designer for å dekke dine behov, kan vi bidra med design, utstyr, erfarne medarbeidere og avvikling. I planleggingsfasen kan vi med avansert utstyr for grafikk og datavisualisering vise deg hvordan resultatet kan bli.

 

 

AV/Bildeav

AV-teknikk har blitt en viktig del av mange arrangement. Vi kan levere topp moderne AV-tekniske løsninger, blant annet komplette (mobile) regirom, store projektorer og LED-skjermer. Ofte kan slike løsninger gi ditt arrangement et profesjonelt utseende!

 

 

riggScene/rigg

Vi leverer trosserigger og sceneplattinger, motorer og taljer – ja alt du trenger for å bygge rammen rundt det hele. Vårt utstyr tilfredsstiller de strengeste sikkerhetskrav og gjennomgår jevnlige kontroller.

 

 

 

backlineBackline

En konsert er ikke komplett uten gode instrumenter. Vi har en del instrumenter på lager og kan levere de fleste merker og versjoner gjennom våre samarbeidspartnere.